lørdag 19. desember 2009
Honningknekk og Juleknekk.
14:06 |
Lagt inn av
Becca |
Rediger innlegg
Julegodterier.
Honningknekk (ca.80 stykker)
2 deciliter sukker
2 deciliter lys sirup
2 deciliter kremfløte (=200 milligram phe)
2 spiseskjeer honning
1 spiseskje meierismør
Juleknekk (ca.80 stykker)
2 deciliter kremfløte (=200 milligram phe)
2 deciliter sirup
2 deciliter sukker
1 spiseskje meierismør
Fremgangsmåte er lik for Honningknekk og Juleknekk.
Honningknekk (ca.80 stykker)
2 deciliter sukker
2 deciliter lys sirup
2 deciliter kremfløte (=200 milligram phe)
2 spiseskjeer honning
1 spiseskje meierismør
Juleknekk (ca.80 stykker)
2 deciliter kremfløte (=200 milligram phe)
2 deciliter sirup
2 deciliter sukker
1 spiseskje meierismør
Fremgangsmåte er lik for Honningknekk og Juleknekk.
- Bland sukker, sirup og fløte i en kjele og la blandingen boblekoke i ca. 45 minutter.
- Rør i blandingen av og til under kokingen
- Drypp noen dråper kaldt vann og kjenn om de kan formes til kuler
- Rør i honning (bare for Honningknekk) og smør og fordel massen i små konfektformer
- avkjøl
- Det blir ca. 2,5 mg per karamell
- Det vil si at 10 karameller er 1 enhet
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar