lørdag 19. desember 2009

PostHeaderIcon Serinakaker.



Serinakaker.

Disse kan spises fritt og er nesten uten phe.

200 gram soft soya
1 deciliter farin/sukker
1 teskje vaniljesukker
6 deciliter proteinfritt melmix
1 teskje bakepulver




  • Rør farin/sukker og soft soya godt sammen
  • Bland i de andre ingrediensene
  • Rør med mixmaster til det samler seg til en deig
  • Dekk over med plast
  • La deigen stå kjølig noen timer eller natten over
  • Trill deigen til pølser og skjær opp i tynne skiver ca 4 millimeter tykk
  • Stekes midt i ovnen på bakepapir190 grader i ca. 10 minutter eller til det så vidt er antydning til lysebrunt i kantene (dette melet gir mye lysere bakst enn hvetemel)
  • Oppbevares i kakeboks eller kan også fryses

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Følgere