lørdag 19. desember 2009
Serinakaker.
13:21 |
Lagt inn av
Becca |
Rediger innlegg
Serinakaker.
Disse kan spises fritt og er nesten uten phe.
200 gram soft soya
1 deciliter farin/sukker
1 teskje vaniljesukker
6 deciliter proteinfritt melmix
1 teskje bakepulver
- Rør farin/sukker og soft soya godt sammen
- Bland i de andre ingrediensene
- Rør med mixmaster til det samler seg til en deig
- Dekk over med plast
- La deigen stå kjølig noen timer eller natten over
- Trill deigen til pølser og skjær opp i tynne skiver ca 4 millimeter tykk
- Stekes midt i ovnen på bakepapir190 grader i ca. 10 minutter eller til det så vidt er antydning til lysebrunt i kantene (dette melet gir mye lysere bakst enn hvetemel)
- Oppbevares i kakeboks eller kan også fryses
Etiketter:
serinakaker pku lavprotein
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar