tirsdag 1. desember 2009

PostHeaderIcon Hvor får du kjøpt lavprotein mat til Rita?


Det er alltid vanskelig å invitere en med PKU til selskap eller besøk og å ikke kunne by personen på mat som tåles. Melet som brukes til baking er et lavprotein/lovprofin melmix. Det fås kjøpt i de fleste Coopbutikker og i noen helsekostbutikker. Der har de kanskje også pastaprodukter og kjeks med lavt protein. Jeg vil også anbefale to nettbutikker. Jonassen & Co AS har lang erfaring med lavproteinkost og der er de rask å levere varer. De har telefonnummer på siden sin som du kan ringe, som er det beste og sikreste der. Du kan også prøve å handle på nettet her, men vi har opplevd at nettbutikken der er litt usikker og ustabil:
Se alltid etter Lavprotein/Loprofin
Jonassen &Co AS (www.allergikost.no/shop)

En annen nettbutikk har nå fått inn flere populære matvarer som på bildet her. Loprofin kakemix sjokolade. De har også Loprofin kakemix sitron. De er her på denne siden. Pass opp og se etter Lavprotein/Loprofin.
Allergimat.no (http://www.allergimat.no/ )
De som har Pku er vant til å hele livet ta med mat når de skal på besøk. De kan faktisk også se på det som en belastning å bli invitert, "nå må jeg bake noe igjen"!.Så hvorfor ikke kjøpe selv før dere inviterer en med Pku som dere gjør til andre mennesker. En pakke kjeks mm. Du kan be om god utløpsdato og du kan da ha produktene i flere år.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Følgere