mandag 14. desember 2009
Ristopper-Risboller.
00:37 |
Lagt inn av
Becca |
Rediger innlegg
Ristopper-Risboller.
(Oppskriften gir ca.25stk, med 1/2 enhet per stk.)
190 gram mørk kokesjokolade 380 mg
190 gram delfiafett 0 mg
85 gram puffet ris 275 mg
Totalt: 655 mg
Smelt delfiafett langsomt. Brekk sjokoladen i det smeltede fettet. La den smelte sammen med fettet, gjerne på vannbad. Hell det over den puffede risen og bland forsiktig og grundig. Lag ristopper med skje på et kaldt brett eller i papirformer på brettet. Sett brettene kaldt til ristoppene er stivnet.
Oppbevares kaldt i lukket boks etter dette.
Denne oppskriften gir 1,4 mg. phe. per gram. Passe størrelse er 18 gram per ristopp.
Da vil det si at de inneholder 1/2 enhet phe. per stykk. (for å være pirket nøyaktig 13,1 mg. phe. per stykk)
(Oppskriften gir ca.25stk, med 1/2 enhet per stk.)
190 gram mørk kokesjokolade 380 mg
190 gram delfiafett 0 mg
85 gram puffet ris 275 mg
Totalt: 655 mg
Smelt delfiafett langsomt. Brekk sjokoladen i det smeltede fettet. La den smelte sammen med fettet, gjerne på vannbad. Hell det over den puffede risen og bland forsiktig og grundig. Lag ristopper med skje på et kaldt brett eller i papirformer på brettet. Sett brettene kaldt til ristoppene er stivnet.
Oppbevares kaldt i lukket boks etter dette.
Denne oppskriften gir 1,4 mg. phe. per gram. Passe størrelse er 18 gram per ristopp.
Da vil det si at de inneholder 1/2 enhet phe. per stykk. (for å være pirket nøyaktig 13,1 mg. phe. per stykk)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar