lørdag 19. desember 2009

PostHeaderIcon Marsipan.


Marsipan (proteinfritt og spises fritt, men er veldig søtt)
1 og 1/4 deciliter vann kokes opp
55 gram meierismør
65 gram proteinfritt melmix røres i
Kokes til tykk grøt. Avkjøles i kjøleskap eller vannbad
500 gram melis
noen mandeldråper

Pisk med mixmaster i minst 15 minutter til deigen er god å arbeide med. (bruk mere melis om nødvendig)

Til jul kan du lage julegodteri med marsiapan ved for eksempel å rulle en liten runding av marsipan og sette på geletopper. Konditorfarge kan man også tilsette marsipanen. Da kan man lage miniutgaver av gulrøtter, griser etc. ved hjelp av konditorfargene dersom man ønsker å få det litt fargerikt blant marsipanene !!

Ellers kan denne marsipandeigen også kjevles ut mellom 2 plastposer til marsipanlokk. Oppskriften er nok til 2 kaker. Kan fryses.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Følgere